Szolgáltatásaink

Több mint 10 éves tapasztalattal és 100+ sikeres kereskedelmi ügyletben való közreműködéssel a hátunk mögött prémium szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleink részére.

 

Személyre szabott, igényeihez maximálisan illeszkedő üzleti megoldásaink a beszerzéstől kezdve a logisztikát is magukba foglalhatják, mely folyamatokhoz természetesen folyamatos nyomonkövetést biztosítunk.

b

Igényfelmérés

A kapcsolatfelvételt követően felmérjük az elképzeléseket és elkészítjük – amennyiben nem állna rendelkezésre- a beszerzés alapját képző specifikációt.
p

Ajánlatkérés

Az előzetes egyeztetéseket és specifikáció elkészülését követően, kezdetét veszi a célzott termék és beszállító megkeresése, illetve osztályozása. Elsődleges célunk a közvetlen gyártói kapcsolat felkutatása, de előfordulnak egyedi esetek, amikor egy kereskedőcég kedvezőbb feltételeket tud biztosítani mint maga a gyár.

Ártárgyalás

Az ajánlatkérésen túl, kínai és angol nyelven segítjük az adott üzlet eredményes ármegállapodását.
l

Szerződéskötés

A nemzetközi kereskedelemben kiemelt jelentősége van a szerződéskötésnek. Nagyon fontos az adott ügyletre vonatkozóan összes kockázati tényező kizárása, amely legtöbbször magyar és kínai nemzetközi kereskedelmi ügyvédek bevonásával tud megvalósulni.

Fuvarszervezés, logisztika

Fuvarszervezést is vállalunk, amely kényelmet (”door-to-door”) és biztonságot jelent ügyfeleink részére. Széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a légi-, vasúti, hajós- és szárazföldi fuvarozás vonatkozásában is rendkívül versenyképes árakat kínálunk. A beszerezni kívánt árú ’real time’ nyomon követhető; 110%-os árubiztosítással érkezik és becsomagolási dokumentációt készítünk a felrakodásról.
Z

Garancia, jótállás biztosítása

A legtöbb beszerzésnél felmerül a jótállás kérdése, melynek a gyártó/szállító oldali betartását külön szerződésben (legtöbbször kínai és angol nyelven) rögzítjük és szükség szerint érvényesítjük.

Üzembehelyezés és Szervízháttér

Sokszor jelent fejtörést –főleg pandémia idején- egy megvásárolt eszköz üzembehelyezése és/vagy szervizelése. Az esetek döntő többségében elegendő videokonferencia lebonyolítása egy üzembe helyezés vagy szervizelés, karbantartás során. A kínai gyárak többségének már van Közép-Európában márkaképviselete vagy szervízközpontja, így nem kell Kínáig menni hogy akár egy komplex problémára gyorsan megoldást találjunk. Azokra az esetekre, ahol nem lehet kiesés az adott eszköz működésében, ott külön oktatást, betanítást végzünk a megrendelő munkavállalói részére vagy segítünk az adott géphez, berendezéshez kapcsolódó szervízközpont kiépítésében is.

Alkatrészek biztosítása

A leghatékonyabb és legolcsóbb módja az eszközhöz tartozó alkatrészek biztosításának, ha megrendelésekor felmérjük az üzemórák számát és egyeztetünk a gyárral a kopó alkatrészekről és előre berendelünk belőlük, tartalékot képezve. Természetesen lehetőség van a gyártól bármikor alkatrész utánpótlásra, amely a fontosság függvényében történhet légi- vasúti vagy hajós szállítással.